Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az izgató, ha zuhanyzóban hátulról látod egy srác herezacskóját, vagy ha öltözőben egyik lábát padra teszi, és jól lelóg neki?
Figyelt kérdés
2019. júl. 4. 10:28
11/18 anonim válasza:
Nagyoon, foleg ha jo szoros az egesz pali valamint jo a segge meg izmos a laba
12/18 anonim válasza:
Nekem csak az ilyen lógós zacsijú fiuk (fiúk max 16-ig) jönnek be
16f
13/18 anonim válasza:
Ha egy izmos combú, jó seggű, formás vádlijú srác/férfi farka túllóg a zacsin, az a kombináció izgató. A herék önmagukban nem igazán érdekelnek.
25/F
14/18 anonim válasza:
hih ma zuhanyoztama kondiba és mellettem egy izmos szexi fiu zuhanyzott,,le se birtam venni a szemem rola,,csodas dakoja volt,erre kicsit merevedett a dakom es eszrevette aztan neki is kicsit beleáramlott a vér,huh de izgi volt
15/18 budaiz válasza:
Bizony izgató az ilyen helyzet. Eleve tetszik a lógós herezsacskó, hátulról látva a combok között még izgatóbb látvány.
16/18 anonim válasza:
kinek látszik hátulrol,? ugy megneznem
17/18 budaiz válasza:
#16 még nem láttál ilyet? A lógós herezsacskó kell hozzá. Nem mindenkinek olyan.
18/18 anonim válasza:
Persze hogy izgató! Helyes izmos pasi, ha nagy és lógó heréi vannak, az nagyon klassz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!