Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi van akkor ha homoszexuáliso...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor ha homoszexuálisoknak aranyere van?

Figyelt kérdés

Történt már veletek ilyen, vagy akár a barátotoknak ?

Heteró vagyok, de érdekel ez, ügye a székelés sőőőőt még az ülés is fáj, akkor az aktus ügye kivitelezhetetlen?

Tényleg heteró vagyok, nem tehetek róla.

2019. jún. 29. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Náluk az a pirosbetűsnapok vagy barna..., csak orál van.
2019. jún. 29. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Reparon kenőcs. Lehet kezelni. Ennyi :D Ha nagyon durva akkor sebészi megoldás kell. De nyilván fájhat az aranyér székelésnél és szexnél is.
2019. jún. 29. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pech!
2019. jún. 29. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok ilyenről, persze tuti, hogy van. :D

Hogy mi történik? Az illető elmegy orvoshoz, kap kezelést és kész.

Ugye ha már az ülés is fáj, akkor az rendszerint azt jelenti, hogy az illető huzamosabb ideje elhanyagolja a panaszait, ezért aztán a fájdalomtól valószínűleg jó ideje kínszenvedés a szex, ha nem lehetetlen.

Így ha még szexelt is mellé, bennem felmerül a kérdés, hogy az aktív mekkora önző szemétláda lehet, ha döngeti a párját, miközben láthatóan fáj neki. És hogy miért nem szólt neki, hogy menjen orvoshoz, ha már magától nem ment.

Nekem mostanában ciki, nem ciki, 18 éves vagyok, és vannak aranyeres panaszaim, ezért hétfőn megyek is orvoshoz. Még jó, hogy szingli vagyok. xD

2019. jún. 30. 01:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, hétfőn nem lesz rendelés. xD Kedden.
2019. jún. 30. 01:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Urológushoz kell ilyenkor menni? Miért nincs holnap rendelés?
2019. jún. 30. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!