Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja azt, hogy nincs benne semmi melegség?
Figyelt kérdés
A barátomról van szó. Közös ismerősi kör által ismerkedtünk össze. Összejárunk szexelni persze ezt is titokban. Mégis ha iszik egyből ölelget, lelki társának hív.Amikor úgy alakul, hogy kettesben vagyunk ilyen alkalmakkor akkor meg fogdos, olyanokat mondd hogy szereti a farkamat, jó a seggem.Józanul azt mondja, hogy nem meleg csak azért szexel velem mert én őszintén szeretem, ő viszont csak a lányokat szereti. Egyik nap a telefonom is átnézte hogy randizok fiúkkal. Ha nincs hajlama akkor miért csinál ilyeneket?2019. jún. 29. 16:10
1/4 anonim 

válasza:

Mert egy rossz kis buuzi, aki játssza a heterot.
3/4 anonim 

válasza:

Én ismerek egy olyan családos pasit, aki szintén a nőket szereti (legalábbis elmondása szerint), azt ha iszik, akkor mindig pasikkal kezd ki szórakozóhelyen. Ugye nem meleg, viszont minden hétvégén szereti "melegre" inni magát.
Eddig azt gondoltam, hogy a biszexekből több van, mint a melegekből, de most már egyre több "kíváncsi hetero" van :D
Nem tudom ki találta ki ezt a kifejezést (gondolom az ilyenek :D ), de nagyon tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!