Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még melegbár Pécsen?
Figyelt kérdés
2019. jún. 27. 15:23
1/9 anonim válasza:
Én úgy tudom nem :/ Volt a Wannabe de az már bezárt
2/9 kisördög1 válasza:
Meg a Xavér szauna, de z is bezárt..
4/9 kisördög1 válasza:
Jó volt az biztos. Félhomály, nyugis környezet, kevés ruha...
5/9 anonim válasza:
Azt tudjátok, hogy miért zárt be a Wannabe Cafe? Veszteséges lehetett, vagy valami más okból?
6/9 anonim válasza:
A Wannabe jó hely lehetett, de bezárt, nem hiszem hogy sokan jártak oda. Régebben a kereskedők házánál is volt valami, de az meg még régebben bezárt.
7/9 anonim válasza:
Egyébként a Csinosba szoktak járni meleg srácok. :D
8/9 anonim válasza:
Sajnos több milliós tartozásuk volt, ezért zártak be. 😕
Pedig szerintem a legjobb hely volt a wannabe.
A másik a mediterrán, a kereskedők házánál, rácsos pincelejárat, jaffa tábla, igen. De ez egy lebuj.
1x voltam ott, de elég is volt egy életre.
Nem tudom, hogy üzemel-e még, de pár éve csak tagsági kártyával lehetett bemenni.
9/9 kisördög1 válasza:
Akkor most nincs is ilyen hely Pécsen vagy Baranyában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!