Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a netes társkereső oldalakon vagy nem is válaszol, vagy pár válasz után lelép, vagy törli is magát?
Én sokszor azt tapasztalom, hogy csak "kifullad" a beszélgetés. Mert nincs közös téma vagy egyszerűen nem tudsz tovább kötni az előzményekhez.
Próbáld meg később. Ha akkor sem válaszol akkor lehetséges, hogy mégsem jössz be neki annyira mint a többiek ekikkel éppen beszélget.
Egyszer én is csináltam ilyet (mármint a felhasználó törléses dologra gondolok). Az azért volt, mert a másik fél nagyon erőszakossá vált, megpróbált "ledominálni" és ez számomra ijesztővé vált. Elment a kedvem az egésztől. Nem csak tőle, hanem az egész társkereséstől/ismerkedéstől és inkább tartottam egy kis szünetet.
Gondold végig nem-e voltál nagyon rámenős esetleg (próbáld meg az ő szemszögéből nézni. Nyilván a sajátodból nem voltál az, ezért tetted amit tettél :) ).
Mondjuk még ez a legjobb eset.
Így ki tudod szűrni ki a komolytalan és ki az aki csak a szexre megy.
Volt már olyan hogy elmentem a megbeszélt találkozóra, telefonszám csere is volt, utaztam 100km-ert gondoltam ha kamu lenne, nem adná meg a számát.
Végig elérhető volt, majd mikor kb 15-20 percre voltam tőle kikapcsolta a telefonját.
Szóval ez még a jobbik eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!