Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy a netes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a netes társkereső oldalakon vagy nem is válaszol, vagy pár válasz után lelép, vagy törli is magát?

Figyelt kérdés
Sokszor látszik, hogy online van, mégsem ér rá, vagy nem is akar válaszolni. Vagy pár alkalommal ír, szimpatikus, majd el tűnik örökre. Ez normális dolog? Mit csinálok rosszul?

2019. jún. 27. 10:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nem tetszel elegge, vagy van masik 3 kozben, vagy csak unatkozik (sokszor kapcsolatban) es csak komolytalanul csetelgetnek, aztan ha meguntak torlik magukat.
2019. jún. 27. 10:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Nekem sem tetszik mindenki, de akkor megirom, hogy bocs, de nem jössz be. Ennyi. De várni hiába, azért nagyon vacak,sőt gerinctelen dolog szerintem. A szorakozósok meg talalhatnának jobbat maguknak.
2019. jún. 27. 10:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sokszor azt tapasztalom, hogy csak "kifullad" a beszélgetés. Mert nincs közös téma vagy egyszerűen nem tudsz tovább kötni az előzményekhez.

Próbáld meg később. Ha akkor sem válaszol akkor lehetséges, hogy mégsem jössz be neki annyira mint a többiek ekikkel éppen beszélget.

2019. jún. 27. 10:53
 4/11 A kérdező kommentje:
Azt valahol megértem, ha nem is nagyon tudunk egymásnak mit írni, akkor nincsen értelme erőltetni sem. De amikor nagyon bejön a másik, ő is ír, majd másnap már az fogad, hogy nem tudsz válaszolni, mert törölte magát?!!! 😡
2019. jún. 27. 11:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer én is csináltam ilyet (mármint a felhasználó törléses dologra gondolok). Az azért volt, mert a másik fél nagyon erőszakossá vált, megpróbált "ledominálni" és ez számomra ijesztővé vált. Elment a kedvem az egésztől. Nem csak tőle, hanem az egész társkereséstől/ismerkedéstől és inkább tartottam egy kis szünetet.

Gondold végig nem-e voltál nagyon rámenős esetleg (próbáld meg az ő szemszögéből nézni. Nyilván a sajátodból nem voltál az, ezért tetted amit tettél :) ).

2019. jún. 27. 11:27
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Van egy rossz hírem: a többségük fiú.
2019. jún. 27. 11:35
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Mert jellemtelen
2019. jún. 27. 12:14
 8/11 A kérdező kommentje:
#5 a legfuribb mondom az volt, amikor úgy érzem megy minden, holnap folytköv, de nincsen kivel. Vagy csak hülyíteni akart volna?!
2019. jún. 27. 12:26
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
#6 arra gondolsz hogy hogy fiatalok és komolytalanok, vagy nem vetted észre hogy a homo kategóriába van a kérdés...
2019. jún. 27. 12:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk még ez a legjobb eset.

Így ki tudod szűrni ki a komolytalan és ki az aki csak a szexre megy.

Volt már olyan hogy elmentem a megbeszélt találkozóra, telefonszám csere is volt, utaztam 100km-ert gondoltam ha kamu lenne, nem adná meg a számát.

Végig elérhető volt, majd mikor kb 15-20 percre voltam tőle kikapcsolta a telefonját.

Szóval ez még a jobbik eset.

2019. jún. 27. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!