Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek meleg lett belőle?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg lett belőle?

Figyelt kérdés
Van egy rokon gyerek, akinél már gyerekkorában furcsálltam, hogy nem a csajokat nézi, a fiúk teste érdekelte. Mikor látott egy férfi színészt félmeztelenül, áradozva beszélt róla. Azóta már felnőtt, a lányokkal nem sikeresek a kapcsolatai, sokszor kedvetlen. Meleg lehet?
2019. jún. 24. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
Miért érdekel? Ha az "azóta már felnőtt" rokon gyerekkel ennyi év alatt nem volt bensőséges kapcsolatod, mire fel érzed magad feljogosítva, hogy a magánügyébe avatkozz? Javaslom, hogy tartsd tiszteletben a magánéletét. Nem bántani akarlak, de ez nem tartozik rád.
2019. jún. 24. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért gondolod, hogy "lett" ?

Én nagyon régóta tudom, hogy meleg vagyok. Nem az volt, hogy hetero voltam és később változott a nemi orientációm.

Szerintem, ha minden igaz amit írtál, ő mindig is meleg volt.

2019. jún. 24. 18:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert nem vér szerinti rokonom. Emlékszem, hogy leszidták érte a szülei, hogy milyen hülyeségeket beszél, meg dehogy lesz b... Valami hajlamom van nekem, és helyes fiú, ezért érdekel. Így ez alapján azt gondoltam, hogy van benne melegség. Csak elbizonytalanít, hogy lányokkal járt, és tudom hogy szexelt is velük. Ezért érdekel hogy vajon elfojtja vagy ez elmúlhatott neki?
2019. jún. 24. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meleg és elfojtja. Ha gyerekként így érzett az nem múlhatott el neki.
2019. jún. 24. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!