Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van aki a párja intim testrész...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki a párja intim testrészét szokta borotválni, szőrteleníteni?

Figyelt kérdés
Hogyan zajlik ez? Utána szokott szex lenni? Gondoltam előhozakodok ezzel otthon. Már a gondolattól is felizgulok.
2019. jún. 20. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
30%

Enyémet rendszeresen ferjem borotvalja :)

Többi testrészemet meg gyantazza ! Kar, labak, nagyon profi benne ;)

Utana leteszteljük mennyire vegzett sima munkat 🤤🤪😉

2019. jún. 20. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi is szoktuk egymásnak
2019. jún. 21. 04:59
 3/5 anonim ***** válasza:
43%
Jó lenne, nagy vágyam, de az asszony nem engedi. Sajnos magának se szedi le, marad szőrös. Alapból nem zavar, csak jó lenne egy kis változatosság, újítás, de nem akarja. Pedig még vissza is nő, ha nem tetszik, újra lehet szőrös. El is vagyok keseredve rendesen, hogy nem képes rá.
2019. jún. 21. 09:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen szoktuk egymásnak. Borotvahab, aztán borotválás. Ez előjátéknak is remek. :)
2019. júl. 18. 13:58
 5/5 anonim ***** válasza:
fenekét szoktam
jún. 23. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!