Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nagy farok vastag is?
nem, az enyém vékony.
Fiatalként, szűzként, azt hittem teljesen jó a farkam, mert ha picit csaltam, akkor 18 centi is volt, de stabilan 17cm, és sosem volt igazából panasz rá, oda kellett figyelnem, hogy ne okozzak fájdalmat lányoknak ha túl benyomom, mert megsértheti a méhszájat 1-2 pózban.
Majd amikor jött a tapasztalat, rá jöttem, hogy átlagon aluli a vastagsága ami most nem zavar, mert nem befolyásolja a kapcsolatomat, de meglepődtem, hogy ezek szerint nem ez a normális vastagság, ami nekem van.
Főleg amikor megnézel néhány műfarkat és látod a méreteket és rájössz, hogy amit nézel az hivatalosan az "átlagos vastagság" és mellette még vannak igazán vastagok is, na akkor nyelsz egyet, hogy a tied tényleg vékony...
Nem hinném, hogy összefüggene a kettő.
Miért kérded?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!