Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki rondának tartja magát az miért gondolja hogy majd pont egy szexi pasinak jön majd be?
Egyéni vélemény, nem tudom a körülményeket, de lehet hogy nem a külsőd miatt offolt ki.
Egyéjszakás vagy kapcsolati szándékkal közeledtél?
Egyébként pedig lehet olyan hogy valaki "jó pasi" de mégse jön be, mert egyszerűen nem fog meg, egy "ronda" pasi pedig elbűvöl mondjuk a szép szemeivel.
A vonzóságot nem lehet egy 1-től 10-ig terjedő skálán objektíven mérni. Természetesen vannak erős tendenciák, de a legtöbb ember nem a két végletbe tartozik, hanem valahova középre, ahol már semmi sem egyértelmű és minden az egyényi preferenciákon múlik.
Én se tartom magam csúnyának, de tisztában vagyok vele, hogy nem mindenkinek tetszek. Valakinek rohadt jóképű vagyok, valakinek pedig erősen "meh". Ha a barátimmal beszélgetünk pasik külsejéről, akkor ott is mindig azzal zárjuk a beszélgetés végét, hogy "pasikon se fogunk soha összevezni", mert full másokat tartunk vonzónak. Meg aztán előfordul az is, hogy valaki helyes, de rohadt unszimpatikus, akkor ő se fog tetszeni.
Törődj bele, hogy nem mindenkinek tetszel ugyanannyira, mint magadnak. Lehet a sportosabb csávónak pont azért nem jöttél be, mert neked nincs eléggé jó tested, hiába vagy esetleg jóképű(bb). Vagy esetleg szerinte alapból nem is voltál jóképű.
23/F
És ha a szexi pasinak az a fétise, hogy ronda pasikkal akár szexelni?
Van ilyen, hallott már valaki ilyenről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!