Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Te elmondanád az első fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te elmondanád az első fiú partnerednek, hogy szűz vagy?

Figyelt kérdés
Mármint akkor ha ez mind huszonévesen derülne ki. Tehát nem tiniként. Neked zavaró lenne? Ugyanis szűz vagyok de csak fiúk terén és nem tudom, hogy jó-e ha elmondom. Ha nem mondom el akkor ha nem leszek olyan rutinos vagy jó az ágyban akkor többet nem találkozik velem a srác, hisz nem tudja miért. Ha elmondom tűnhetek baleknak, hogy eddig nem voltam sráccal. Értitek mire gondolok?

2019. jún. 14. 08:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Elmondanám. És ha a partnerem nem mondaná el nekem, akkor baromi rosszul érezném magam ha kiderül, mert akkor ezek szerint ennyi bizalma sincs felém, akkor hogyan is jutottunk a szexig? (Tudom, álmodozó vagyok...)
2019. jún. 14. 18:35
 12/13 anonim ***** válasza:
8%
A fiú, ha komolyan akar veled foglalkozni, annak csak örülni fog, hogy egy szűz lányt talált. Hogyhogy nem akarod elmondani? Hiszen vérezni fogsz, és fájni fog az első szex.
2019. jún. 15. 10:50
 13/13 ftf1983 ***** válasza:
100%
Most tényleg valakinek a fejében megfordul, hogy ilyen fontos dolgot ne mondjon el??? Ha alkalmi a dolog, ha komoly, akkor is el kell mondani. Ha passzívként vagy szűz, akkor azért, hogy az aktív extrán figyelmes és óvatos legyen. Ha aktívként vagy szűz, akkor azért, hogy a passzív ne gondolja, hogy béna vagy, hanem segítsen. Na meg azért se árt előre elmondani, mert vannak, akik nem szexelnek szüzekkel.
2019. jún. 17. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!