Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, mit gondoltok Todrick...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, mit gondoltok Todrick Nail, Hair, Hips, Heels c. videóklipjéről?

Figyelt kérdés
2019. jún. 5. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Úristen, hát nekem nagyon tetszik maga a zene, illetve a klipp is! 🤩

A ‘Behind the Scenes’-ben elmondta, hogy úgymond egy “gay himnuszt” szeretett volna alkotni, hiszen Pride Month is van, és szerintem nagyon is sikerült neki! #SashayYouStay

2019. jún. 5. 23:22
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Én imádom, bár a klipből hiányolom a parókát, ha már Nails, HAIR, hips, heels :D
2019. jún. 6. 00:07
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

Zeneileg nagyon nem az én stílusom. A klipp sem tetszik mert iszonyatosan erősíti azt a sztereotipiát, hogy minden meleg egy férfitestbe bújtatott gyantázott tündérbogárhercegnő ami végképp nem igaz. Az pedig, hogy ez volna a melegek himnusza még viccnek is rossz. Hisz a himnusz egy magasztos dicsőítő imaszerű lírai műfaj. Ez meg nagyon nem az. Másrészről ha valóban a meleg közösség egészének akart himnuszt csinálni akkor talán a klippben is érdemes lett volna a felvonultatni a melegek minél szélesebb körét nem csak a fent említett csoportot.

De mindegy. Ez is csak egy vélemény.

2019. jún. 6. 00:12
 4/7 DominikX ***** válasza:
86%

Nekem se tetszik. Nem hogy himnusznak, de még zenének se hívnám. Nálunk ilyet otthon Rúzsa Magdi csukott szemmel lerendez.

22/F

2019. jún. 6. 08:47
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Egy rakás fos.
2019. jún. 6. 11:27
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Undorító hányadék szar, hogy magassarkúba vonaglik, mint ha melegre ez lenne a jellemző...csak még jobban ellenszenvet gerjeszt a heterókban.
2019. jún. 6. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:
80%
#6, szívecském! Ha melegként elvárod, hogy elfogadjon Téged a társadalom, akkor Tőled is elvárható, hogy elfogadd azt, aki esetleg ilyen formában tudja kifejezni magát. Jelen helyzetben miben különbözöl azoktól a homofób emberektől, akik a melegeket ócsárolják az általad használt szavakhoz hasonlókkal?
2019. jún. 6. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!