Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg pasik srácok ti milyen régóta kerestek magatoknak valakit?
27 éves férfi vagyok. Hosszú évek óta keresgélek, és ahogy kezdtem megismerni a korosztályom mentális állapotát, úgy szépen fokozatosan el is ment a kedvem az egésztől. Persze voltak sikerek, akár egy-másfél évig tartó kapcsolat is, de a legutolsó kapcsolatom óta eltelt két év alatt veszett el minden bizodalmam. Elsősorban nem a külsőségekkel van a baj, manapság ezen nem nehéz változtatni (edzőterem, egy jó fodrász stb.), rengeteg helyes pasas rohangál az utcákon, vannak fenn társkeresőkön. A társkeresős visszajelzések alapján az én kinézetemmel sincs probléma, sőt... egészségtudatosan élek, edzőterembe járok, divatosan öltözködöm, nem hanyagolom el magam. Amit ki tudok magamból hozni, azt tudatosan megteszem.
A nagy baj a fejekben van. Annyira torz és beteges a mai értékrend a fiatalok körében, ami tőlem idegen: mindig a buli, a piálás, a tudatmódosított állapot, programként mindenkinek a kocsmázás jut eszébe. Fotózni kell mindent, az értéket a lájkok, szívecskék jelentik, nem a pillanat megélése. Ha valamit nem raktunk ki közösségi médiába, már nem is létezik. A lényeg, hogy a fiatalok megtartsák a minél pozitívabb online képet magukról, miközben az offline világban a deliriumba menekülnek. Ezektől hányok. Hova veszett egy jó beszélgetős, cukrászdás kirándulás értéke? Egy esti társasjátékozás izgalma, vagy egy szabadtéri sütögetés öröme? Úgy látom a korosztályom gondolatai is csak ebben a keresztmetszetben mozognak, utóbbi programok unalmasak, fel sem merülnek lehetőségként.
Erre rájön az emberek nagy része mögötti nyomor, tönkrement életek. A beszélgetések során nem tudnak a másikra figyelni, nincs már jó hallgatóság vagy aktív érdeklődés. Az állandó hülyéskedés megy mindenhol és akiből nem zsigerből dől az idiótaság, az perifériára szorul.
Nem szoktam feladni a dolgokat, kis szünet kell, amíg újra erőre kapok az ismerkedéshez. Talán egyszer találok egy hasonló mentalitású, de lányosabb érzületű, vékony passzív fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!