Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok szerintetek vannak olyan pasitipusok amik ritkák mint a fehér holló, melyek?
Figyelt kérdés
Minden játszik...fétis,tulajdonság,életkor,felfogás ,szokások...minden2019. máj. 29. 19:13
2/9 anonim 

válasza:

A múltkor voltam a westendben, lányos vékony fiúkkal volt tele.
3/9 A kérdező kommentje:
Komolyaan...lányos vékony pasi ritka?mondjuk nekem a férfias pasik jönnek be és nem is néztem mennyi lányos pasi van de én azt hittem hogy sok.
2019. máj. 29. 19:25
4/9 A kérdező kommentje:
Olyan aki elfogadja hogy cigizek,
2019. máj. 29. 20:28
7/9 A kérdező kommentje:
6 os ez mit takar?
2019. máj. 29. 21:25
8/9 anonim 

válasza:

Fétis: fat fétis
Szerintem itthon nagyon kevesen vannak.
Külföldön jobban meg mernek nyílni az emberek. Itthon szerintem sokan félnek, hogy mert biztos csak ők vannak akik kedvelik legbelül, és biztosan furán néznének rá ha esetleg valakinek elmondanák.
Szerintem ez sem különb fétis mint pl cipő bdsm, pisi, alsónadrág, stb.. fétisek
28 f
9/9 anonim 

válasza:

Igen vannak, azaz nincsenek, mert olyan ritkák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!