Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti hány évesen, kivel, és hogyan veszítettétek el?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok! Pirviben is jöhetnek történetek.2019. máj. 27. 20:23
1/22 anonim válasza:
Még nem vesztettem el, lehet nem is fogom.
20F
2/22 anonim válasza:
12-13 haverommal
szoptunk aztan bepucsitottam
3/22 anonim válasza:
Én sem vesztettem még el.
16f aktív
4/22 anonim válasza:
13 évesen nyilvános wc-ben 50 körüli pasival.60/F Passzív
5/22 Bandita71 válasza:
12 éves voltam mikor korházban egy 16 éves srác vette el a szüzim több alkalommak is rá vett hogy pucsitsak neki. Onnantól vonzódom a saját nememhez, amit nem bánok azóta sem! 48/f
6/22 anonim válasza:
15 éves voltam amikor legjobb barátommal, kivertük egymásnak. Persze utánna egyre és egyre több történt. 6 hónapig napi szinten összejártunk. 19/f
8/22 anonim válasza:
Én még nem voltam sráccal, de jó lenne. Szeretnék egy vékony fiatal pesti fiúval szexelni.
9/22 anonim válasza:
13 eves voltam termalfurdo kabinjaban egy idos bacsival, kinyalt, megujjazott en leszoptam majd raultem a rudjara
10/22 Pomazi73 válasza:
Még nem sikerült. Nem találok normális aktív unit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!