Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív meleg srácok milyen képpel tudna megörvendeztetni titeket egy passzív srác?
Figyelt kérdés
2019. máj. 27. 13:41
11/19 A kérdező kommentje:
Heteroooo?
2019. máj. 27. 14:49
12/19 anonim válasza:
Széthúzott fenekessel, akár pucsítva, akár "misszionárius"ban.
13/19 anonim válasza:
Igen, hetero :)
Vannak még nagyon kiéhezett pasik, én is átdugnám egy gloryhollba, nem érdekelve milyen nem van a másik oldalt :D
A lényeg, h ne lássam.
14/19 A kérdező kommentje:
Huh nagyon ki lehetsz éhezve!!!!amugy nem gáz hogy írtál!
2019. máj. 27. 15:04
15/19 anonim válasza:
Ahogy látom én a kisebbségbe tartozom, engem egy arckép örvendeztetne meg a legjobban :/
16/19 A kérdező kommentje:
Amúgy igen!a legtöbb pasi segglyuk,farok...nekem sem az ugrott be hanem egy piilanatot ábrázoló kép.
2019. máj. 27. 15:12
17/19 anonim válasza:
Ha igazán vonzó egy passzív akkor nekem tökmindegy hogy őszinte legyek... Teljes alakos, hasról, combról, fenékről, arcról, nyak és kulccsont tájéka, tökmindegy...
18/19 A kérdező kommentje:
Nekem olyan kép ugrik be hogy egy jó srác,pasi(25-35)ül egy fa széken meztelenűl...egy fehér lepel van keresztűldobva a farkánál és szexin beleslukkol egy cigibe.tudom nem a legelfogadottabb de nekem ez a fantáziaképem...
2019. máj. 27. 17:55
19/19 anonim válasza:
Mivel en fotos vagyok, konkretan ilyen jellegu kepeket is keszitek, termeszetesen van kedvenc poz es fotozasi szog, ami nagyon bejon. Altalaban azokat szoktam kerni, olyan beallitasokat a sracoktol. Egyertelmu a teljes meztelen test, de mindig kell hogy maradjon nem tokeletesen lathato resz is a kepen. Igy az a nezo fantazijara van bizva, hogy ott mi lehet, mi van picit takarasban. Nekem ezek a tipusu fotok jonnek be igazan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!