Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg egy lánytól hogy meleg-e úgy hogy nem bántsam meg akár az akár nem?
Nemrég egy társaságba amivel közös hobbinkat űzzük csatlakozott egy lány. Nem egy top modell, de azért nem néz ki rosszul, de jobban megfogott benne h kedvessége. Viszont kicsit olyan fiúsan öltözik, haját is röviden hordja. Felmerült benne hogy lehet hogy meleg (félreértés ne essék nincs bajom a melegekkel csak hát én ugye fiú vagyok és ez így nem lenne előnyös:D ) ezt szeretném valahogy egy más témába belerejtve megkérdezhezni tőle. Mit javasoltok, hogy tudnám megtudakolni?
(új a csapatban szóval senki nem ismeri akit meg tudnék kérdezni)
Várj vele szerintem.
Vagy menj direktbe: "Anyád tudja, hogy meleg vagy?". Egy ilyen kérdés után nem tudna kitérni.
De viccet félretéve, várj vele és ismerd meg jobban:)
Varjunk most akkor neked tetszik es kezdemenyeznel? Mert ez esetben kezdemenyezz es ha leraz vagy tenyleg leszbi vagy nem tetszel neki. Barmelyik is all fenn legalabb tudni fogod
Ha meg csak izgatja a fantaziad akkor nem vagytok meg olyan joban. Ha mar kozelebb kerultok baratilag viccesen megkerdezhetned hogy nem hajlik e a lanyok fele es akkor ha szimpik vagytok egymasnak max nevetve kizli hogy de/nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!