Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgat a pelenka, de nem élhetem ki! Mit tegyek?
Még a szüleimmel lakók.
Sajnos nem tudok hozzáférni a pelenkázó.
Így nem is tudom kiélni
De ha hozzá is férnék,elkéne dugnom.
De nagyon izgat! Valaki tudna tanácsokat adni?
Hány éves vagy?
Amúgy meg párszáz forintért lehet venni rossmanba vagy Dm-ba pelenkát
Ügyesen meg lehet oldani mindent.
Garázsban, pincében jól el lehet dugni. Biztos van olyan amikor egyedül vagy otthon.
Venni meg nem nagy ügy.
Szóval ha izgat, éld ki a vágyaidat!
Én legelején,mikor még otthon laktam,törülközőbe pelenkáztam magam. Pelenkavédőt (gumibugyit) pedig nagy méretű nylon zsákból csináltam. Akkor játszottam vele,mikor nem volt otthon senki. Könnyen el lehetett tüntetni a nyomokat.
Most már külön élek ez a probléma megoldódott,teljes pelenka,és gumibugyi arzenálom van.
#6 Nem igaz mert pelenkában dudlizni cumival a legjobb annak aki szereti!
Én teljesen megértem őket. Nekem a női test a fétisem mint az emberek túlnyomó többségének mégis normálisnak tartjuk magunkat.
Regelj be ide. Itt akár darabra is tudsz pelust venni és akkor nem kell egy komplett csomagot elrejtened, meg vannak itt más pelenka kedvelők, velük tudsz diskurálni a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!