Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fantáziált már valaki arról, hogy mererőszakolják?
Figyelt kérdés
Engem érdekel, de partnert erre a szerepjátékra még nem találtam 18/F2019. máj. 16. 21:24
11/18 anonim 

válasza:

#1 és #9, nyílván itt most mindenki a beleegyezéses szeretjátékról beszél, nem a tényleges erőszakról.
A magam részéről, én sokszor fantáziáltam ilyenről, és nemrég alkalmam is adódott kipróbálni egy macis, 30 körüli, nálam picit magasabb férfival, és huh... Nagyon jó volt :D
16/f/bp
12/18 anonim 

válasza:

Én szintén összehoztam. Megbeszéltem 2 idegen sráccal, hogy éjjel merre fogok sétálni (eldugott hely), és elkaptak az útvonalon... huhh, nagyon érdekes élmény volt
14/18 anonim 

válasza:

Én is, bár inkább arról hogy erőszakosan keményen szájbakúrjanak
15/18 anonim 

válasza:

Elég megosztó ez a típusu fantázia.én ilyenről nem szoktam.másról igen....ami mondjuk ugyanilyen megosztó de nem erőszakos,vagy nincs benne agresszió.mindemellett én teljesen el tudom fogadni az ilyen típusu fantáziát.
16/18 kovpet 

válasza:

# 15: Ebben sincs feltétlenül agresszió. Dominancia van.
17/18 anonim 

válasza:

Ha egy jóképű, ápolt férfi aki vonz akkor izgató is lehet, szeretem az ilyesmit, az exemmel gyakran verekedtünk szex közben. Imádtam amikor úgy dug, hogy közben ellenállok és felpofoz meg én is megütöm, csúnyán beszél velem.
Ha egy ápolatlan csöves támadna rám az utcán éjjel na azt már kevésbé értékelném, sőt...
18/18 anonim 

válasza:

Én fantáziáltam erről többször is, de a valóságban soha nem kívánnám meg mert tudom, hogy az nem éppen olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!