Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehetséges fiatal fiú és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges fiatal fiú és idősebb férfi között igazi, érzelmi kötődésű, szerelmi kapcsolat?

Figyelt kérdés
A melegek között sokan csak a pénzre hajtanak, vagy csak a szex érdekli őket. Ennek ellenére van olyan, aki nem úgy van beállitva, hanem érzelmek motiválják? Vagy csak ez álom kategória.

2019. máj. 15. 17:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom....de én is kíváncsi lennék rá.a fiatalabbak jönnek be.43a vagyok
2019. máj. 18. 12:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
En 26 vagyok a pasim 38 es tokeletes az osszhang.
2019. máj. 24. 22:19
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

lehetséges a kapcsolat, mert a fiatalok is értékelik ha szeretik őket, ha emberszámba veszik őket , ha érzelmek vannak irántuk.

Mi idősebbek, talán ezt jobban meg tudjuk adni,legalábbis a magam szemszögéből így gondolom és így tennék, ha jönne egy értelmes legényke :)

Három párkapcsolatom volt, mind korai huszonévessel.

Gábor , 49F

2019. aug. 14. 13:43
 14/14 anonim ***** válasza:
75%
Én egy 50 s jó pasi vagyok. Láttam pár fius filmet, tetszett, és gondoltam kipróbálom, milyen a "másik" oldal.Számomra hihetetlen, hogy SEMMI sem jött össze.Miért? mert mindenki kiélt, napi keresgélő,a védekezést hírből sem ismerik......megbizhatatlanok, igérgetők....mindenki kamú kezdő, létezik egyáltalán más felfogású aki ismerkedne,és még minden érdekelné?
2023. máj. 10. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!