Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/13 anonim válasza:
Jó.
Bővebben?
Nagyon jó!
Legalább is én imádok!
2/13 anonim válasza:
Elösszőr kicsit féltem, de pár perc alatt belejöttem. Nagyon jó volt.
4/13 anonim válasza:
Az első nekem jó volt, már sokszor elképzeltem,nem is csalódtam, csak túlságosan nehezen ment el a delikvens, így k..rvára beleizzadtam és elfáradtam.
5/13 anonim válasza:
Nekem az első csak verésnek indult, de amikor éreztem,hogy nemsoká elélvez,a szánba vettem és oda élvezett. Nagyon jó volt.
6/13 anonim válasza:
Tudod: "A puding próbája az evés" :)
Mi most mondhatunk amit akarunk, hogy Neked milyen lesz, jó vagy rossz, az biztosan nem azon múlik, hogy itt mit hallasz. ha érdekel akkor próbáld ki :)
7/13 anonim válasza:
Milyen érzés előszőr szopni?
Majdnem olyan jó, mint ezredjére!
8/13 anonim válasza:
isteni,,ahogy lüktet keményen a számban ahh..
9/13 anonim válasza:
Először nincs jó íze, utána már izgi
10/13 anonim válasza:
Az én első partneremnek vastag volt, ezért elég nehéz dolgom volt. Féltem, hogy ne fogazzak. Aztán rásegített ő is a dologra azzal, hogy ő mozgatta a fejem és eleinte működtek az öklendező reflexek és nem ment mélyre, de aztán belejöttem és nagyon jó volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!