Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szopás után hova szeretitek ha élveznek/hovaszerettek élvezni?
Figyelt kérdés
Passzív fiúk hova szeretitek kapni, aktívak hova szeretitek adni? :D2019. máj. 10. 13:41
1/14 anonim válasza:
Bár valaki a számba élvezne egyszer
2/14 Kíváncsi88 válasza:
Én szeretem a számba,arcra. De ha bele engedik a popsimba ez is isteni.
4/14 anonim válasza:
Szajba vagy fenekbe kaptam eddig
5/14 anonim válasza:
Szopás után szájba az igazi kapni :)
6/14 anonim válasza:
Szajba, arcra szoktam kapni :3
Isteni nedu :3
7/14 anonim válasza:
8/14 anonim válasza:
Nekem még nem volt orál de én is fiatallal képzelem el és az élvezés meg ahogy ő szeretné
9/14 anonim válasza:
Uni vagyok, és szájba szeretek élvezni, és én is a számba szeretem kapni.
10/14 anonim válasza:
Szeretek szájbaélvezni, de nem várom el a partnertől, nekem kicsit kockázatosnak tűnik, kicsit túlparázom. Szóval kapni se szeretem, de volt, hogy annyira be voltam indulva, hogy végül lenyaltam a srác makkján maradt anyagot. Nagyon szeretnék már kipróbálni egy igazi adok-kapok játékot, ő is telelövi a számat, utána én is az övét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!