Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is rosszul éreztétek magatokat meleg szex után?
Szia! Szerintem csak azert vagy megremulve mert nagyon gyorsan tortentek a dolgok. Ahogy irtad meg csak kivertetek egymasnak, mostpedig hirtelen egyik naprol a masikra megvolt minden. Szerintem ez az amit nem tudsz kezelni. Meg lehet magadban sem rendezted meg le ezt a meleg temat, meghogy mit erzel a baratod irant.
Szerintem nyugodtan mond meg neki, hogy ez elvezetes volt szamodra, viszont elhamarkodottnak erezted. Ha szeretned meg vele csinalni a kesobbiekben jozanul, akkor azt is mond el neki, es kerd meg , hogy lassitsatok es legyen turelmes veled!
Fogalmam sincs sajnos, mert nem volt alkalmam ilyet átélni.
25F
Ketten egyé lettetek és ez jó volt. Most ez kavarog benned.
Beszélj erről a vele. Fogtok közben persze nagyokat hallgatni, - ami teljesen rendjén is van. Tested-lelked tudja, érzi, súgja majd Neked, hogy mi a jó. Hallgass Rá!
mikor először csináltam fiuval én is szarul erzetem magam lelkileg. meg mindig utalom magam amirt a fiuk vonzanak, de ha egy helyes sraccal csinalom es elvezem akkor az belefer. ha nem tudja senki, szard le, csinald vele!
az a baj hogy itt sokan utaljak a melegeket es belenk is ez van ivodva, ezert utaljuk magunkat. ez a baj, le kell szarni. mivan akkor, ha egy srac beled rakta a farkat? semmi. elvezted, o is elvezte, ennyi. orulj neki hogy van egy dogos fiud es ne erezd magad szarul. akkor sokkal rosszabbul erezned magad, ha kesobb vsszagondolsz, hogy kihagytad vele :P
hajrám és nyugi van fiu :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!