Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti is rosszul éreztétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is rosszul éreztétek magatokat meleg szex után?

Figyelt kérdés
Néha előfordult, hogy közeledtem a meleg barátomhoz. Sohasem engedtem semmi komolyat csak csókolóztam vele, meg kivertük egymásnak. Hétvégén nagyon sokat ittam, és kettesben olyat tettem, amit nem néztem volna ki magamból. Azóta rosszul vagyok, attól amit csináltam. A legrosszabb hogy én mondtam, hogy mit próbáljunk ki.
2019. máj. 7. 19:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem csak azert vagy megremulve mert nagyon gyorsan tortentek a dolgok. Ahogy irtad meg csak kivertetek egymasnak, mostpedig hirtelen egyik naprol a masikra megvolt minden. Szerintem ez az amit nem tudsz kezelni. Meg lehet magadban sem rendezted meg le ezt a meleg temat, meghogy mit erzel a baratod irant.

Szerintem nyugodtan mond meg neki, hogy ez elvezetes volt szamodra, viszont elhamarkodottnak erezted. Ha szeretned meg vele csinalni a kesobbiekben jozanul, akkor azt is mond el neki, es kerd meg , hogy lassitsatok es legyen turelmes veled!

2019. máj. 7. 21:35
 12/18 anonim ***** válasza:
94%

Fogalmam sincs sajnos, mert nem volt alkalmam ilyet átélni.

25F

2019. máj. 7. 22:36
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
Az araboknál törököknél sokat szexelnek egymással a férfiak csak úgy hobbiból. A perverzióidtól nem leszel rosszabb ember. Ne legyen bűntudatod! Ismered magad. Tudod magadról h szerethető vagy. Ez szerintem nem változott meg. Tedd ami jól esik és ne verd nagydobra!
2019. máj. 7. 23:13
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Tobbé ne igyál
2019. máj. 8. 08:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ketten egyé lettetek és ez jó volt. Most ez kavarog benned.

Beszélj erről a vele. Fogtok közben persze nagyokat hallgatni, - ami teljesen rendjén is van. Tested-lelked tudja, érzi, súgja majd Neked, hogy mi a jó. Hallgass Rá!

2019. máj. 8. 09:18
 16/18 A kérdező kommentje:
Már jobban vagyok. Biztos azért érzem így magam, mert alapvetően nem vonzódok a férfiakhoz, csak pár fiú tetszik. Akik hasonlítanak barátomra, és mivel nem vagyok meleg ezt nehezebb feldolgoznom. Ezt a kapcsolatot is csak titokban folytatom, meg nem akarom a szüleimnek, barátaimnak elmondani.
2019. máj. 8. 16:37
 17/18 anonim ***** válasza:
94%
Hát pedig ha szexeltél egy fiuval akkor félig meleg vagy ha tetszik ha nem
2019. máj. 9. 07:56
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

mikor először csináltam fiuval én is szarul erzetem magam lelkileg. meg mindig utalom magam amirt a fiuk vonzanak, de ha egy helyes sraccal csinalom es elvezem akkor az belefer. ha nem tudja senki, szard le, csinald vele!

az a baj hogy itt sokan utaljak a melegeket es belenk is ez van ivodva, ezert utaljuk magunkat. ez a baj, le kell szarni. mivan akkor, ha egy srac beled rakta a farkat? semmi. elvezted, o is elvezte, ennyi. orulj neki hogy van egy dogos fiud es ne erezd magad szarul. akkor sokkal rosszabbul erezned magad, ha kesobb vsszagondolsz, hogy kihagytad vele :P

hajrám és nyugi van fiu :P

2019. máj. 9. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!