Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet hogy Hiv pozitív vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy Hiv pozitív vagyok?

Figyelt kérdés
Egy párnapja eszembe jutott, hogy egy sráccal óvszert nélkül szeretkeztünk,azóta többször bevolt gyulladva a torkom meg köhögök is de sajnos az oka még nem derült ki. Szerdán megyek tesztet csináltatni de nagyon ideges vagyok nem tudok koncentrálni semmire. Ti mit javasoltok mit tegyek? Hogyan nyugtassam le magam addig is?

2019. máj. 6. 10:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Rendben dobni fogok :)
2019. máj. 6. 12:45
 12/20 anonim ***** válasza:
34%
#7 Persze, homofób ne legyél, mert milyen csúnya dolog, de a heterokat nyugodtan lehet szarral dobálni. Mekkora álszent vagy. Képzeld el, járok teljes körű szűrésre, minden évben legalább egyszer. Bár kapcsolatban vagyok és kalandoknál is mindig használtam óvszert, de ki tudja, biztos ami biztos. A melegek viszont járjanak is gyakran szűrésre, ha folyton gumi nélkül dugnak🤷🏼‍♀️
2019. máj. 6. 12:46
 13/20 A kérdező kommentje:
Valakinek lenne kedve beszélgetni erről csak mert sajnos nem tudom senkivel megbeszélni ezt a dolgot?
2019. máj. 6. 13:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell várni a tesztet,sajnos ez ilyen.

Én ezt bánó időszaknak hívom,mert ilyenkor egy stabil ember is teljesen tönkre tud menni amíg várja az eredményt.

Hidd el azzal nem lesz jobb ha most ezen rágódsz. :)

2019. máj. 6. 13:15
 15/20 A kérdező kommentje:
Elhiszem de olyan nehéz 😅
2019. máj. 6. 13:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem más okozza a tüneteid, az ARS tünetei nem sima torokgyulladás hanem magas, több napig tartó láz, hasmenés, de ha ilyen tüneted van sem biztos hogy HIV-et kaptál produkálhatja ezt egy sor más fertőzés is. Pl Calicivírus, mononucleousis. Menj el tesztre, ha nagyon aggódsz a gyorsteszt 20 perc, és megnyugszol. Én is voltam már ilyen szituban elég önpusztító tud lenni, de a legfontosabb hogy először is valószínűleg nem az, de ha az is lenne a HIV fertőzés mára már csak egy krónikus betegségnek felel meg.

És egyre valószínűbb, hogy a tudomány pár éven belül megtalálja a végleges megoldást is a teljes kiirtásra. (ha már meg nem találta :) )

2019. máj. 6. 13:55
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2019. máj. 6. 13:57
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés már csak az hogy mennyire tanultál az esetből..

Mert esetek többségében rohadtul nem tanulnak az emberek ebből.

2019. máj. 6. 14:02
 19/20 A kérdező kommentje:
Megtanultam a leckét teljesen! Soha az életben többet óvszer nélkül :o
2019. máj. 6. 14:04
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell sehogy felkészülni arra, hogy pozitív vagy, elmész gyorstesztre, 3000 Ft, 20 perc alatt meglesz az eredmény. Lehet az lesz életed leghosszabb 20 perce, de én például biztos nem fogok soha többet 1-2 hetet várni egy nyomorult HIV tesztre, mikor 20 perc alatt meg tudják mondani.

Főleg ha ennyire parázós vagy, akkor tényleg gyorstesztet csináltass, Karolina úti rendelőt ajánlom. Én is mikor mentem, egész nap az ájulás kerülgetett, ezért jó túl lenni rajta minél hamarabb.

2019. máj. 7. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!