Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Barátkoztok olyan férfival,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátkoztok olyan férfival, akivel nem érdekelne a szex?

Figyelt kérdés
Egy sima barátságnál is fontos, hogy (legalább kicsit) vonzó legyen az illető, vagy ha szexuálisan nem jön be, akkor is barátkoznátok vele?

2019. máj. 6. 10:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
milyen hülye kérdés ez? Ha van közös érdeklődés vagy megbízol benne tudunk nyíltan beszélgetni szórakozni akkor simán! Lány barátom is van akivel néha együtt tolunk valami online game-t néha együtt lógunk és akkor sem volt semmi mikor neki volt pasija vagy mikor nekem volt barátnőm...Biztos van aki nővel csak ha akar tőle valamit akkor ismerkedik ahogy fordítva is de sokan vagyunk sok félék nem csak ilyen vagy csak olyan lehet valami pláne nem egy olyan képlékeny fogalom mint a kapcsolat, barátság stb.
2019. máj. 6. 10:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Elég elméleti szinten. A fantáziában szabadon szexelhetsz vele, még ha élőben nem is hozod fel neki. Ugyanakkor, ha taszít szexuálisan, az a barátság rovására megy? Erre gondoltam, kedves első.
2019. máj. 6. 10:34
 3/4 kovpet ***** válasza:
100%
A barátságnak és a szexnek nem sok köze van egymáshoz.
2019. máj. 6. 10:53
 4/4 Buran ***** válasza:
100%

Szerintem kifejezetten jót tesz egy barátságnak, ha nem jöttök be egymásnak. Csökkenti annak az esélyét, hogy beleszeress a másikba.

Mert egy barátnál azért nagyrészt azok a belső értékek megvannak, amiket megszeretnél, hogy a leendő pasidnál is legyenek. De ha nem jön be, akkor könnyebben maradtok csak barátok. Szerintem.

24/F

2019. máj. 12. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!