Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Írtatok már meleg szextörténetet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írtatok már meleg szextörténetet?

Figyelt kérdés
Szeretek ilyeneket olvasni.Ti is? Már egy ideje keresek olyat amiben van lábfétis de nem találok.

2019. máj. 1. 19:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Leszbiset irtam.
2019. máj. 6. 22:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Írtam, egy iszonyatosan vonzó osztálytársammal. Aztán töröltem mert tisztára bűntudatom volt :D Azóta erősen gondolkodom, hogy újra kéne írni, esetleg bevonva még 1-2 szereplőt.
2019. júl. 2. 20:11
 13/14 anonim válasza:
100%
Én szoktam írni, a saját fétiseim szerepelnek benne.
2021. jan. 13. 14:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Én írtam magamnak egy kisebb trilógiát, de az inkább bi vonalon fut, mert van benne shemale is, illetve patakokban folyik az ondó... Persze némi ügyeskedéssel a lábakat is be lehet hozni a képbe, de attól még az "italozáson" lesz a hangsúly :D
2023. nov. 28. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!