Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lepődött meg azon, hogy Ung@r Péter homo? Mert én nem. A hangja is, meg különben is politikus.
Figyelt kérdés
2019. ápr. 26. 06:24
2/14 anonim válasza:
Meg különben is politikus.
Ez szép volt egyik irányba...
Viszont nem minden meleg politikus!
4/14 anonim válasza:
Változtat valamit? Ugyanaz az ember mint pár napja volt.
5/14 anonim válasza:
Erősen sejtettem, de nem tudtam. Csak tegnap olvastam róla.
F.
7/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem lepett meg, erősen sejthető volt.
Elég jófajta. Fugáznám. :)
Melyik oldalon harcol? (A/P/U?)
És miért ilyen karikásak állandóan a szemei? Sokáig tartott éjjel a buli? Vagy tol valamit? (Nem valakit, bár most már ezt is sejtjük, hanem valamit.)
8/14 anonim válasza:
Már évekkel ezelőtt cikkeztek róla, hogy fent van meleg társkeresőn, nem is tagadta...
9/14 anonim válasza:
#9: Hol írnak erről? Nem találtam erről cikket. Kérek linket.
10/14 anonim válasza:
Nem lepődtem meg. De az meglepett hogy sokan azzal reagáltak hogy leszarom vagy magánügy. Szerintem fontos hogy kiderüljön hogy a politikai elitben is vannak melegek, ne csak néhány feltűnőbb meleg személyiség legyen az emberek fejében. Attól függetlenül hogy nem mindenben értek egyet Ungár Péterrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!