Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi pasik járnak szűrésekre?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra, véleményekre lennék kíváncsi.
Főleg itt a családos titokban bi pasikra gondolok.
2019. ápr. 23. 17:30
1/6 anonim 

válasza:

A legtöbben még attól is megsértődnek, ha gumit kell húzni. Ezek alapján szerinted?...
3/6 Bruceee válasza:
Igen én ma voltam és negatív. Volt mondjuk para de én ezekre figyelek.
4/6 anonim 

válasza:

Én voltam szűrésen, de nem azért, mert orrba-szájba váltogatom a partnereket, hanem azért, mert bányatóban úsztunk haverokkal, aztán sikerült valami bakteriális szart összeszedni 6 évvel ezelőtt. Aztán a bőrgyógyászaton bármi hasonlónál csinálnak szűrést.
Mondjuk eddig csak nőkkel voltam, de ki szeretném próbálni, hogy milyen, ha egy srác szop le.
25F Bp
5/6 anonim 

válasza:

Járnak ők is habár nem mindenki úgy ahogy a melegek közt sem mindenki jár szűrésre.
6/6 gaiety 

válasza:

A magyarok kb 6%-a jár nemi szűrésekre... Elég aggasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!