Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiiúk! Nektek hogy nem áll fel nyilvános zuhanyzóban?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 20. 00:06
11/21 anonim válasza:
Túl szégyenlős vagyok ahhoz, hogy elválasztó meg függöny nélküli zuhanyzóban pucérkodjak, de ha elő is fordult, akkor se állt fel, a látványtól annyira nem izgulok fel, testi kontakt kell ahhoz hogy beinduljanak a folyamatok. :D
12/21 anonim válasza:
Nekem is mindig feláll! Több gyors szexkalandom is volt. Nagyon élvezem!
14/21 anonim válasza:
nekem is mindig feláll,de nem csak a melegeknek,,a kondi zuhanyzoban csomo heteronak is félmerev
15/21 anonim válasza:
mindig nézem a srácokat a zuhanyba
van amikor elkezd keményedni ha nagyon jó srác :))
16/21 anonim válasza:
meredek helyzetek ezek, naná feláll ... főleg ha olyan srác van ott, aki tetszik.
honnan veszed h nem áll fel?
17/21 anonim válasza:
Dehogynem. Plane, ha a srac sem rossz, akkor meg johogy felall.
18/21 anonim válasza:
Bi vagyok,de többnyire feláll,viszont akkor is,ha egyedül zuhanyzok
19/21 anonim válasza:
Rendszeresen járok nudizni
Így az alap meztelenség nem izgat fel szexuálisan. Nyilván tetszik egy szép testű pasi meztelenül, de amíg nem érünk egymáshoz, addig nekem nem szokott elkezdeni felállni. Persze van kivétel, amikor ki vagyok éhezve, de nem ez a jellemző
20/21 anonim válasza:
Attol,hogy a fiukat szeretem nem tetszik mindegyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!