Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A passzív félnek szabad ennie...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A passzív félnek szabad ennie szex előtt?

Figyelt kérdés
Például, ha 3 óra eltelik a beöntés és az aktus között (pl. utazás ideje), akkor mettől nem ajánlott enni?
2019. ápr. 15. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok túl járatos a témában, de mivel még nem érkezett válasz, megpróbálkozok vele.

Általában az emésztésed nem olyan gyors, hogy 3 óra alatt üríteni is kelljen. Ha kell, akkor az is lehet, hogy nem az aktus előtt pár órával történő étkezéstől, hanem még korábbitól. Nyugodtan egyél előtte, nem valószínű hogy probléma lesz lent, és biztos élvezetesebb az egész, ha nem korog közben a gyomrod.

2019. ápr. 15. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit. Sztem túl rostosat nem ajànlatos, vagy olyat, amit megouhíthatja a szèkleted. Èn sem vagyok èrintett, mert aktív vagyok. De pl. pàrom nem igazàn szokott odafigyelni, az evèsre szex elött, szóval szerintem inkabb azon múlik mennyire alaposan tisztàlkodsz. Nyilvàn mondjuk gyomorrontàssal ne!
2019. ápr. 16. 07:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha 3óra alatt végigmegy rajtad a kaja akkor nagyon komoly gondok vannak.

Jó akad kivétel:romlott tejtemékek.

Ha többé-kevésbé rendszeres a széklet ürités mondjuk reggel és este akkor simán belehet löni,akár evés után 8órával is. Vagy más nézőpontból evés előtt 4órával.

Én,ha úgy alakulhat akkor wc-után kimosom magam...aztán vagy úgy alakul vagy nem.

2019. ápr. 16. 08:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak közvetlen székelés előtt van bélsár a végbélben (a kaja pedig nem rohan át a tápcsatornádon), ne éheztesd magad!
2019. szept. 1. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!