Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet? Bejönnék neki?
Mire kell gondolni hogyha egy srác minden egyes alkalommal mikor elsétálok mellette, vagy a közelében vagyok látványosan megbámul? Először azt hittem hogy csak beképzelem, vagy túlgondolom, de már mások is mondták hogy rendesen bámul.
Nekem amúgy bejön a srác, de nem vagyunk beszélőviszonyban, azt sem tudom hogy meleg-e..
Azért nézne mert bejövök neki? (Vagy sal ezt szeretném gondolni😂)
Szerintem valamit akar tőled ^^
Amúgy hol sétál el melleted?
Uhhh de izgi. :D
Érdekes, én is ilyen szituba vagyok amúgy, beütne ha te lennél az xd
Csak bámul, én meg kínomban mindig bólintok neki, de az egész helyzet komikus kicsit😅
(Igazából ő már “lépett” egy kicsit, bejelölt facebookon, és elkezdett követni instán is)
Miért nem találsz ki valamit amivel megszólíthatod?
Megdicséred akármelyik ruhadarabját, szóba elegyedsz, meghívod a büfébe egy bambira.....
Elkéred valamelyik jegyzetét, tankönyvét, amit persze vissza is kell adni......
DE HA a suliban parázol, akkor:
Megnézed te is a FB profilját, kitalálod hová jár szórakozni, koncertre, "véletlenül" te is "pont oda" mész, és akkor már nincs a sulis feszélyezett környezet...
na gyerünk! :D :D :D és aztán számolj be a sikerről is ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!