Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak, ti nektek is a fiatal srácok jönnek be inkább?
39 vagyok.
Hát 18-25'közöttit keresnék.
42 vagyok. Nekem Leginkább a 30-50 közöttiek jöttek be eddig, de tényleg nem a kor számít leginkább, hanem a személyiség és kommunikációs képesség. 20 éves koromban egy 45 éves pasival kavartam titokban egy évig és szuper volt. Tavaly egy 19 eves sráchoz volt szerencsém pár alkalommal. Hatalmasakat élveztünk. :)
Volt viszont olyan korombeli is aki szép testű volt de nem igazán élveztem vele a dolgot.
A nálam fiatalabbak jönnek be, én 59 vagyok.
Nem azért, mert a pipiket hajkurásznám, hanem mert engem is a 30-40-es korosztály kerget. Nekem meg tetszik, ha csinos fiatal áll mellettem, akivel büszkén sétálhatok az utcán, nem kell eldugni. De szedett föl engem már huszonéves is, mondta, hogy az idösebbeket azért szereti, mert apakomplexusa van, és az idösebbek tapasztaltabbak is.
Àltalában vettem észre, hogy a passzív fiatalok általában az idösebb aktívakat keresik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!