Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha kicsire tudom nyitni a szám, és nem fér be a fiú pénisze, és így nem tudom orálozni?
Komoly a kérdés! És nem, az evéssel, beszéddel nincs gondom, de egy átlag méret szerintem már nem férne be (4 cm, ha jól tudom), nem hosszra, hanem vastagságra... :(
Max nyalogatni tudnám, vagy nem tudom.
Mit kéne tennem? Más is volt így? Így is élvezheti a másik fél? :(
Főleg ha nem kapcsolatban vagyok, hanem csak egy sráccal megismerkedek és huncutkodunk, így gondolom nagyobb az elvárása felém szex téren... :/
Én a mélytorokkal voltam így, az elején én is csak a makkot nyalogattam, meg félig tudtam bekapni, teljesen nem, mert rámjött a hányinger (nem a répától).
Hanem öklendezni kezdtem, azt szépen lassan legyűrtem :)
De én nem a mélytorokra gondoltam.
És nem vagyok álszent. Nem azt mondom, hogy résnyire tudom nyitni a számat, azért az ételek többsége nem vastag, a szendvicset össze lehet nyomni és harapni...
Az igaz, hogy még igazi pénisz közelében nem voltam, de félek és nem akarok emiatt leégni...
Amúgy ez lett volna egy másik kérdésem, a banán!!! Mondjuk nem szeretem és régen ettem már utoljára de ha az befér a számba, akkor tényleg minden rendben lesz?
Jövő héten veszek is egyet az 1000% és kipróbálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!