Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg ferfiak fiuk! Ti kóstolt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg ferfiak fiuk! Ti kóstoltatok már spermát/ondót? Milyen? Finom volt?

Figyelt kérdés
Ha igen gyakran csinálod?

2019. márc. 31. 16:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Sajátomat nem szeretem de a koleszos szobatársamét mindig lenyelem (18/F) és ő is az enyémet
2019. aug. 2. 20:30
 12/18 oldmanus ***** válasza:
92%
nem tudnám leirni milyen izű, de abban az euforikus hangulatban azt hiszem akkor is lenyelném ha bűn rossz ize volna...de nincs
2019. aug. 7. 14:10
 13/18 anonim ***** válasza:
94%
Igen, rendszeresen. Ha lehetőségem van rá úgy fejezem be a szexet hogy nyelhessek. Az íze sem rossz, de főleg az izgat, hogy a partnerem orgazmusának a produktuma. Főleg ha hangosan élvez a párom.
2019. aug. 17. 22:08
 14/18 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon szeretem a spermát és amiből kijön, és akiből kijön. Egybe az egészet. Hasonlóan az előttem szólóhoz.

Milyen gyakran? Amikor férfival szexelek vagy maszturbálok. Tehát hetente többször.

2019. szept. 1. 07:55
 15/18 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon jó íze van, próbáld ki az ananászlevet előtte és úgy kóstold meg a sajátot. Ha másé, akkor meg mond neki, isteni íze lesz! Egyébként változó az íze, hetente kóstolgatom, imádom. Másét is szeretem nyelni, kóstolni. :)
2019. nov. 25. 19:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Többet is kóstoltam, volt nagyon sós, volt édes, volt kicsit kesernyés. De egy kapcsolatban, nem az íz számít...
2021. okt. 8. 19:29
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
Még eddig sosem mertem megkóstolni magamnak,de masztizás közben izgató a gondolat hogy kielégüljek a saját számba... Néha maszturbálás közben, amikor könnyezik a farkam,a kézfejemre törlöm a farkamról a sűrű krémes állagú hófehér (szinte "darabos") ondómat, aztán pedig a számba veszem - lenyalogatom a kezemről. Viszont egyenesen a nyitott számba élvezni az egészet nem merem sosem - nem vagyok elég elszánt!
2022. aug. 13. 07:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Szinte gyerekkorom ota nyelem eloszor nagyfiuket nyeletem es jo volt. Azota mindig nyelem. Erdekes hogy mas wu ize allaha mennyisege.
júl. 18. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!