Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha láttok egy nagyon vékony fiút azt gondoljátok hogy biztos passzív?
Én vékony vagyok gyönyörű popsival és passzív is vagyok , de ez nem
Igazán azon múlik hogy v ki vékony vagy duci. Szerintem de a vélemények megoszlanak.
Ha egy pasi próbálkozik nálam tudja milyen vagyok, mire vagyok kapható, mintha éreznek hogy passzív vagyok. Vagy rám van írva, ha-ha-ha...😀
Nőiesen mozgok vagy teszek veszek a konyhában, látják rajtam hogy imádom a faszt és szeretem kapni. Ennyi.
Kezdődött így kapcsolatom hogy be próbálkoztak nálam , mert érezték hogy kapható vagyok erre :) és bejött.
Ennyi erővel mondhatnánk azt is, hogy ha látsz egy férfias férfit akkor az biztos heteró. Hát francokat. Miért határozná meg a külső azt, hogy melyik szerep vonzó az illetőnek az ágyban?
És akkor mi van ha két fiatal vékony srác összejön? Akkor egymásra borulva pityeregnek, hogy akkor most mi lesz így hogy mindketten passzívak? Hát nem.
És mi van azokkal az aktívokkal akik fiatalon vékony fiúk voltak? Akkor ők korábban passzívok voltak csak "beértek", vagy mi? Nem hinném hogy így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!