Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg szexshop termékek?
Sziasztok!
Elég kezdő vagyok (18 f uni, sup boiiiis :D ), és az érdekelne, hogy mennyibe kerül egy egyszerűbb dildó?
Megpróbáltam csekkolni a neten, de volt ahol 25 ezernél kezdődött, és ahol 2500 ért adják...
Ti mit használtatok elsőként, illetve szívesen fogadok tapasztalatokat is ilyesmikkel.
Én dildót ugyan nem használok de más segédeszközökkel vannak tapasztalataim. :D Olcsó szexjátékot semmiképp sem érdemes venni, azok általában rossz minőségűek és ki tudja miből készülnek. Nekem Fleshjack maszturbátorom van, nagyon bejön és szimpi a márka, dildóik is vannak, én ezt ajánlanám. :D Árban pont a kettő között van amit írtál.
Én egy vékonyabb análdildót vettem elsőnek, kb 6 ezer Ft volt.
A tapadókorong elég hasznos, de mindenképp olyat vegyél, amin van valami pl. herék, tapadókorong, amitől nem tud becsúszni.
Mennyi anális tapasztalatod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!