Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cum controllról mi a véleményetek? Próbáltátok? Jó?

Engem is izgatott, azóta többször is kipróbáltam.
Aktív félként,szóval én csináltam a másiknak, bilincsek a kezén, ágyra fektettem, levetkőztettem, babaolajjal masszíroztam a makkot és a golyókat, majd mikor látom a hasán, hogy már majdnem elélvez és lihegni kezd abbahagyom, kicsit játszok a combokkal mellbimbóval, addig hagyom pihenni a farkát, majd újra.
A legjobb mikor már szinte majdnem begörcsöl és szinte könyörög, hogy süssem el a farkát, ez izgat, hogy nálam van az irányítás, és mivel le van bilincselve magán nem segíthet.
Még ami jó, de ezt kevesen vállalják, az élvezés utáni makk túlizgatása, mikor már érzékenyebb a makk, dörzsölöd a kezeddel és vered a farkát.
Mindenképpen babaolajat ajánlok, ha kipróbáld, mert a sikosító nagyon beragacsosodik.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!