Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fojtogatós maszturbálást valaki próbálta már rajtam kívül?
Jelen. Én vizalatt csináltam.
Jó úszó vagyok, elkezdtem kövekkel megrakni a furdogatya zsebeit, majd beusztam a bójákhoz.
Folyamatosan fenntartottam magam majd végül picit kiemelkedtem és lesüllyedtem. Mivel nem dolgoztam lábbal, meg voltak kövek is súlyként így levegővel teli tüdővel merültem le.
Aztán mivel már elkezdett fájni a fülem nem mentem lejjebb hanem kidobtam pár kavicsot és kifujtam némi levegőt. Így egy helyben lebegtem a víz alatt és vertem. Azon voltam hogy elsüljek hamarabb mintsem hogy elfogyjon levegő. Erre mindig ügyeltem.
Sőt olyan is volt hogy téli tudovel mentem le és eljátszottam, hogy megfulladok. Elkezdtem kifújni a levegőt, (persze csak ésszel) "hullámoztattam a hasam", rangatoztam.... Aztán a végén amikor nem volt már levegő akkor feljottem de a szerszám állt rendesen.
Ti most férfiak v nők vagytok?
Nőt keresek ilyen alkalomra.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!