Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hi, kinek jön annyi sperma a f. l, hogy pohárból lehet inni?
Figyelt kérdés
Szeretném egyszer kipróbálni ezt az érzést, vagy hogy több helyre jutna, szám, mellkasom, arcomra is telibe. Kort is írjatok kérlek. Köszönöm.2019. márc. 12. 15:38
3/12 A kérdező kommentje:
Oops azt azért nem az túl nagy ...
2019. márc. 12. 15:48
4/12 anonim 

válasza:

Ha 2 napig tartóztatom magam és utána eléggé felizgatsz akkor kitudom elégíteni a vágyad :P
5/12 A kérdező kommentje:
1 napig sem birnad ki mellettem dugas nélkül , úgy folhuztalak téged hogy a falat kaparnad az izgalomtol...;) de lehet hogy elsőre is jönne akkora adag hogy....
2019. márc. 12. 16:43
6/12 anonim 

válasza:

azt én is imadom,ha egy fiu 10-12 xer spriccel,rengeteg spermat..nyammi
8/12 anonim 

válasza:

Ennyire nem akad rad senki draga? 🤨😂
9/12 anonim 

válasza:

Azért egy poharat nem tölt meg, de ha 1-2 órán keresztül hokizok, akkor tud jó sok jönni. 21/F
10/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért baj ha valaki szereti a spermát ráadásul akárhová...;)
És miért baj ha szereti a jó dugast, egyszer élünk nemigaz?
2019. márc. 13. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!