Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szólni kell?

Figyelt kérdés
Meleg szaunában a glory holeban jelezni kell ha lőni fogok?
2019. márc. 12. 11:32
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Persze, hogy legyen idejük értesíteni a hatóságot !😂

Viccet félretéve, nem ! Nem kell, ebben biztos vagyok !

2019. márc. 12. 11:35
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Nem , csak nyugodtan lövöldözz össze- vissza, csak ne lepődj meg , hogyha viszonozzák a tüzet 😁
2019. márc. 12. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezen én is gondolkodtam már, nem vagyok a szájbaélvezés híve, kicsit tartok a következményektől. Ha én szopatok, akkor viszont nehezen állom meg, hogy élvezés előtt kezembe vegyem az irányítást, mikor egy forró száj is elvégezhetné helyettem a munkát.

Szerintem nincs egyértelmű játékszabály, ha nem akarja, akkor gyorsan kiköpi, nekem is volt már ilyen.

27/F

2019. márc. 12. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szoktam. Egyszerűen teletöltöm a száját az illetőnek.

Tízből kilenc meg is köszöni. :)

És én se lepődök meg, ha teletöltik a számat. Azért csinálom. ;)

2019. márc. 12. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!