Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti mit értetek aktív és passzív alatt?
Az aktív az aki behatol, a passzív pedig akibe behatolnak.
De ezen kívül nagyon nagy a szórás.
Van aki úgy gondolja, hogy ezek a szerepek az élet minden területére vonatkoztathatók. Tehát az aktív aki "hordja a nadrágot", aki a döntéseket hozza, míg a passzív végezze a házimunkát, főzzön, takarítson stbstb.
Van aki szerint a szerepek a teljes aktust meghatározzák. Tehát pl az aktív ne nyúljon a passzív péniszéhez, ne elégítse ki orálisan stb.
Én uni vagyok. Számomra az egész csak annyit jelent, hogy az adott aktusnál ki hatol be. Ezen kívül mindenki csinálhat mindent ami neki és a partnerének jólesik. Aztán lehet cserélni ha úgy van :D
Én aktívnak tartom magam, de ez kizárólag az anális szexre, dugásra vonatkozik. Én is szívesen szopok, számba, arcomra lehet élvezni, stb.
Viszont a fenekemhez ne nyúljon soha senki szexuális módon, az tabu.
25/F
Én aktív alatt azt értem hogy ő a férfi teljesen ,viselkedésbe is és az ágyban csak ő dugjon de ne szopjon de ne is igazán izgassa a fsz csak a segg.
21/f/p
5.
Az a baj uninak pl azért nem tartom magam, mert a seggemmel nem akarom, hogy foglalkozzanak, de általában azokat hívják uninak, akik felváltva szeretik ha ők dugnak és őket dugják, de tőlem mi sem áll távolabb.
Nem tettem fel kérdést hogy megválaszold a kommentem.
Nemértem az írásod.... miért lenne azért önző egy aktív pasi mert nem kívánja a fszt csak a segget? Nyilván van olyan passzív mint jómagam, hogy nem is akarom hogy a farkammal foglalkozzanak... én is önző vagyok ezekszerint mert nem vagyok hajlandó csak úgy szexelni hogy jól is essen?
#9 nézd, mások vagyunk. Neked az ilyen aktív felel meg nekem nem. Te nem is szeretnéd, ha a farkaddal is foglalkozna én meg úgy érzem, hogy ha csak a seggem kell neki és minden más "nogo zóna" akkor valójában nem engem akar csak egy lyukat (és most éppen ez a lyuk rám van nőve).
Mások az elvárásaink és a Te igényeid teljesen kielégíti egy ilyen aktív az enyémeket pedig nem. Ha veled van akkor azt kapod amire vágysz ha velem akkor viszont azt érezném, hogy csak kihasznál, mert addig érdeklem csak amíg az ő igényei elégülnek ki és az enyémekkel nem foglalkozik. Ezért írtam, hogy önző a szememben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!