Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehet leküzdeni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet leküzdeni a féltékenységet a vele járó fájdalmat?

Figyelt kérdés

Nos mielőtt azt gondolná, hogy van kapcsolatom, hát nincs.

Egy nagyon jó barátom van, haver, ezerszer helyesebb nálam, lényeg, hogy őt jobban keresik a srácok, (nagyon helyes, sexi srácok) nálam meg maradjunk annyiban élek. Nem vagyok huu de ronda, csak annyi hogy nem vagyok szép izmos szálkás mint ő. Nagyon jó barátom nem szeretnék rá féltékeny lenni, megérdemli, most ha ilyen hogy helyesnek tartja sok srác legyen csak annyit kérek a féltékenységet, a fájást azt nem akarom, nagyon rosz. Nem akarok azért nem beszélni vele vagy ne adj isten bolondul össze veszni, mert féltékeny vagyok. Mindig ha elmeséli, én annak örülök is és csak azt szeretném, hogy ez az öröm része maradjon, a fájás ne. Valki kérem hogyan tüntethetem el hogy ne zavarjon?

2019. márc. 8. 10:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan jó barátok vagytok, akkor miért nem kéred meg hogy segítsen edzeni. Valószínűleg akkor csökkenni fog a féltékenységed.
2019. márc. 8. 10:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Segit edzeni, mert olyan jo barátom
2019. márc. 8. 16:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az első válaszoló is mondta, ahhoz, hogy helyreálljon az önbizalmad, edzened kell. És igen, tök jó lenne, ha ráadásul együtt járnátok el edzeni. :D

Egyébként ez azért egy kicsit tapintatlan megmozdulás a barátod részéről, hogy neked ecseteli, hogy mennyien érdeklődnek iránta, holott - mivel ismer már téged - pontosan tudhatná, hogy neked szarul esik hallani ezt. :/

Egyébként az jó, ha ilyen érzelmes vagy. Persze sokszor nehezebb így, és jobban fájnak dolgok, de azért éled meg hevesebben, mélyebben a dolgokat, mert valódi, szívből jövő érzéseid vannak. Szóval ne aggódj szerintem! :) Te nem vagy annyira szálkás mint ő, neked viszont hatalmas szíved van. Szóval bőven 1-1 az állás :D

2019. márc. 8. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!