Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok béna? Ti mennyire idő alatt élveztek el orálszexben?
Figyelt kérdés
Ugyanis eddig egy srácot se sikerült élvezésig, mert nem bírta a szám. De szerintem csak olyanokat fogok ki, akik túl sokáig bírják. Mondjuk én is simán fél órát bírok, szóval nem panaszkodhatok :D2019. márc. 2. 10:33
1/5 anonim válasza:
játsz a golyókkal, mellbimbóval, izgasd dörzsölt a makkot.
így hamarabb élveznek.
2/5 anonim válasza:
Hát velem nem lenne ilyen bajod :))
3/5 anonim válasza:
Az orális szexet sokáig bírom, mert nem olyan élvezetes számomra. Ha 69 - ben megy az már teljesen más. Ott extra élvezetet biztosít a másik srác farka és segge.
4/5 anonim válasza:
Az én csajom 5-10 perc alatt kinyír teljesen.
5/5 anonim válasza:
A oral nem csak abból all hogy nyitva a szám és rabukom a farokra és le föl mozgásokat végzek vele. Élvezni és húzni kell az aktust amíg a farok nem bírja tovább és szétfeszítik az elvezet...és jön a forró sperma.
Nekem van úgy hogy 10 percig is a nadrágban van és azon keresztül izgatom, nyalazom és csak lihegek a fülébe. Beszelek hozza .....fogaim segítségével lerangatom az alsot, egy kis ideig nyalazom és leköpöm, szopogatom ameddig kedvem tartja , ha és a hereket ki nem hagyom stb...
Van hogy csak a számmal csinálom a kezeim bilincsben vannak vagy épen mást csinálnak, max 20 -30 perc és a szamba is elvezet és elég sokat pumpal a szamba ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!