Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sipka Dávid meleg testépitőről vélemény?
Nektek bejön? Randiznátok vele vagy inkább csak szex? Szerintetek jó pasi?
Ő a legkövetetebb magyar meleg az instagramon 😍
www.instagram.com/davidsipkaofficial
Szerintetek sok hozzá hasonlo meleg srác van még?
Nem randiznék vele és nem is szexelnék, nem tetszik nagyon. Túl izmos, bár mondjuk, nincs 170 magas... de az a sok undorító tetkó, meg a szoli? minek kellett... Na meg sztem ha rám írna tuti le is kamusoznám... Úgy néz ki, mint egy 33 éves, nem mint egy 23 éves
24 mfa
Egyáltalán nem jön be :(
Nekem sokkal jobban tetszik ha valaki (akár nagyon) vékony minthogy ilyen kétajtós szekrény legyen
Persze tudom hogy sokaknak meg pont ez a típus tetszik, de nem vagyunk egyformák :)
A legnagyobb probléma az vele, hogy nagyon karos sok megnyilvánulása a meleg emberekre. Úgy próbálja elfogadtatni magát az emberekkel, hogy azt hangsúlyozza hogy ő mennyire más meleg mint a többi. Hogy ő jobb, normálisabb, ferfiasabb és ezért öt persze el kell fogadni, de a melegek többséget nem, mert a többség gaz.Ez nagyon karos.. És ezt nem veszi észre..
Szimpatikus lesz azoknak az embereknek akik meg annyira nem elfogadoak, és raerosit nekik hogy “ a normalis melegekkel semmi probléma nincs, bezzeg a többi, aki így meg így viselkedik”. Tipikus mentalitás: én elfogadom a melegeket DE...
Összességében meg nagyon éretlen, nincs benne rossz szándék de nem felelőteljes, pláne ahhoz mérten amekkora követőtábora van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!