Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uszodai öltözőből, zuhanyzóból van valami szexuális élményetek? Privátba is jöhet!
Figyelt kérdés
Nekem lehet most lesz, aztán kíváncsi vagyok, másoknak hogy megy.2019. febr. 24. 14:13
21/26 anonim válasza:
Mi uszodai zuhanyzoba szexeltunk illetve oltozoben zaras elott
22/26 anonim válasza:
Dom férfiakat keresek! 25 felett!
16/sub
25/26 anonim válasza:
Én már vertem ki többször is zuhanyzóban, más pasikkal viszont még csak a szemezésig jutottam
26/26 anonim válasza:
Sellyei strandon volt egy fiúval. Ő osztálykiránduláson volt, én meg haverokkal. Pár évvel idősebb vagyok nála. Először a medencébe, víz alatt bekaptuk egymásnak aztán mentünk az öltözőbe. Ott minden volt. Nagyon jó volt. Persze öt ismertem, egy suliba jártunk, csak én már elballagtam.illetve ő vele már máskor is csináltunk ezt-azt. Imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!