Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » MELEG KÉRDÉS! Passzív fiúk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MELEG KÉRDÉS! Passzív fiúk, ti eltudtok élvezni anális szex közben?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdés, hogy hogyan lehet úgy elélvezni anál közben hogy nem nyúlok magamhoz?

Van akinek sikerült már? Milyen érzés? Hogyan sikerült?

2019. febr. 22. 16:01
 1/7 A kérdező kommentje:
18/F, a válaszokat előre is köszönöm :)
2019. febr. 22. 16:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt már nem egyszer ilyen.

Hogy milyen érzés? Hát nagyon jó! :D

Az első az elején fura volt mert azt hittem bepisilek :D

Elsősorban az aktívtól függ hogy sikerül-e.

2019. febr. 22. 16:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsés vagyok, sokszor van benne részem :) Számomra ez az igazi, legteljesebb kielégülés.

Szerintem a legfontosabb, hogy teljesen egymásra legyetek hangolódva, a partnered figyeljen rád és ismerjétek a testeteket, egymás testét. Na meg nekem kell még hozzá a szerelem is :)

2019. febr. 22. 23:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szinte mindig sikerül. Már maga a szituáció is annyira izgató számomra, hogy amikor beteszi,gyakran azonnal em is élvezek. Hozzáteszem eléggé “gyorstüzelő “ vagyok
2019. febr. 23. 06:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Számomra is ez jelenti az igazi orgazmust, mert ez a legintenzívebb és legtovább tartó és kb extázis szint mert minden más megszűnik számomra közben. Nem tudom miért vagyok rá képes, talán tudatban dől el élvezni kell vágyni kell rá, tehát olyan partnerrel szerintem nem érdemes próbálkozni akivel úgy van az ember hogy csak dugjak végre valakivel.
2019. febr. 26. 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is simán elmegyek anál közben, de sokszor van, hogy a partnerem megy el sokkal hamarabb, olyankor segítek magamon. De sokkal jobb ha a dugástól élvezek el.
2019. márc. 21. 15:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Legtobbszor akkor megyek el amikor dug a paromm, altalaban en hamarabb. Ha eslut a farkom, akkor a parom a szamba folytatja a dugast, rendszerint ott sul el farka.
2022. jan. 26. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!