Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van LONDON-ban a dugatók fája, melegeknek? Melyik parkban van?
Figyelt kérdés
Láttam régebben a Neten, hogy ott van ilyen, fényképet is csatoltak hozzá. Londonon belül valamelyik parkban van. Egy marha nagy kidőlt fa, kb. 1 méter átmérőjű, derékmagasságban van elfektetve és éjszaka a meleg passzívok,travik odajárnak és nyitott seggel ráhajolnak és várják a hapikat. Aki arra megy, szó nélkül dughatja őket.
Nemsokára utazom Londonba és felkeresném éjszaka ezt a parkot.(passzív vagyok).
2019. febr. 21. 22:16
2/14 anonim válasza:
Aztán, vedd észre a fától az erdőt.
6/14 anonim válasza:
Kellemes nemi betegség szerzést!
7/14 A kérdező kommentje:
4-es. Azt hiszem ez az,de mintha kisebb fa lett volna az, amit én láttak képen. Olyan derékmagasságig érő volt, pont rá lehet hajolni.
2019. febr. 23. 19:03
8/14 anonim válasza:
És neked annyi eszed van hogy egy Londonban a hatóságok hagynák a nyilvános sexet? :D
Ha ennyire izgulsz erre,menj el london egy-két meleg szaunába és dugasd szét magad.
Tinitől öregig minden adott ott is.
9/14 A kérdező kommentje:
8-as. Nem értelek, itthon is van hasonló. Itthon is szét lehet dugatni és nem csak saunákban.
2019. márc. 3. 15:29
10/14 anonim válasza:
A hatóságok lese szarják Angliában főleg nem olyan helyeken ahol már hosszú hagyománya van a meleg szexnek, mint Hampstead még hallgatólagosan bele is egyeznek. Amúgy ott majdnem minden parknak van cruise része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!