Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan passzív srácok akiknek nem csak a "férfiállat" pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
Eddig ismerkedésnél mindenkitől azt kaptam meg hogy "lányos" vagyok, pedig attól még az ismerőseim szerint is távol állok.2019. febr. 21. 16:03
2/6 anonim válasza:
en pont ilyen vagyok. ismeroseim szerint nem vagyok “meleges” viszont ettol fugg inkabb passziv vagyok es az olyan fiukat szeretem akik mar-mar inkabb a “kisfiu kategoria”.. szval nem ferfias.
viszont ennek ellenere aktiv :D elb szott egy mix
3/6 Leotekkenfan válasza:
Nekem :). A "férfiállatok" is bejönnek, de nem feltétlen kell annak lennie. Viszont a tényleg lányos fiúkat én se szeretem.(párkapcsolatra)
4/6 anonim válasza:
Én izmosabb passzív vagyok és a "lányosabb" fiúk jönnek be.
22/F
6/6 anonim válasza:
Nekem inkabb az idősebb aktívak jönnek be. 19/p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!