Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a Planetromeo mennyire fedi le a magyar melegeket?
Figyelt kérdés
Tényleg ilyen sok az egyszerű ember, aki magáról csak annyit tud írni, hogy jól megduglak, vagy valami szeretekszopni nicknamemel van fent. Na meg az a sok előnytelen kép, amiket egyesek feltöltenek magukról..Szóval tényleg ez a felhozatal? Mert akkor ez igen elkeserítő...2019. febr. 17. 11:19
1/6 anonim válasza:
Szerintem sajnos eléggé. Bár a képek a legkisebb probléma.
2/6 anonim válasza:
Ez a kérdés bennem is megfogalmazódott. Hol vannak a 'normális' srácok?:) Azzal nincs baj, ha valaki egyszerű. Néha a gondolkodásmódot találom furcsának, elvégre azért használjuk az oldalt, hogy ismerkedjünk, de gyakorlatilag azt érzem erre sem alkalmas, persze kivételek vannak.
3/6 anonim válasza:
1-es! Vagy az is lehet, hogy a kérdezőnek van egy bizonyos igényességi szintje, ami alá nem akar menni... És ahhoz nem kell 10/10-esnek lenni, hogy valaki a Planetromeo felhasználóinak többségét visszataszítónak lássa.
4/6 anonim válasza:
Sajnos én is így láttam. Felmentem és két hónap után le is töröltem magam, mert annyi fura, tolakodó ember van ott, nekem ez nem kell.
Jah igen az egyes képekről, nevekről ne is beszéljünk...
Persze akkor meg felemrül a kérdés: Hogy találod meg az igazit? Sajnos nem tudom, kénytelen vagy elviselni ami ott fent van és várni a csodára...?
5/6 anonim válasza:
Max arra alkalmas hogy szex partnert talaljak masra nemigazan. De inkabb a grindr a jobb.
6/6 anonim válasza:
A melegek 10%-a van ott, és online pedig az 1%.
De nézz meg engem ott! Ha érdekel, megírom a nevem priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!