Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagytok itt, meleg Lolosok? :D
Figyelt kérdés
Aki nem tudná:
LOL= League of Legends.
Unalmas már egyedűl játszani,és ha már embereket keresek miért ne keressek melegeket(én is az vagyok btw).
Válaszokat köszi:)
2019. febr. 14. 18:54
1/12 anonim válasza:
Szia, szerintem a LoL-t sajnos már kiszorította a szenny, mint pl. a forkknife. Régen játszottam vele kicsit, de sose tetszett meg annyira. Már egy embert sem ismerek, aki ne hagyta volna abba. Igazából a játékok java részét abbahagytam, pl. WoT, mert undorító lett, meg mással foglalkozom, tanulással. De szeretnék egy fiúval is. :D
2/12 anonim válasza:
Erősítem a sztereotípiát a passzívok és a nők közti hasonlóságról. (Csak vicc ne vegyétek komolyan)
Meleg vagyok, passzív és Support main. Ráadásul a tipikus egirl karakterekkel. Soraka, Janna
3/12 anonim válasza:
Meh, nehany hete ravettek a haverjaim, azota tolom, es tetszik :D
-Nami es Vel'koz main here-
4/12 anonim válasza:
Autofill main, pls. Mindig szívesen veszek új embereket akikkel lehet retardáltkodni, szóval írjatok nyugodtan.
5/12 anonim válasza:
Régen lol-oztam már. Akkor Braum main. Most már inkább mással játszom, másik platformon ha van időm.
6/12 anonim válasza:
Én is rég loloztam, mert eléggé salty egy játèk... Amúgy 24f, és Hecarim/Pantheon/Sona/Lux main.
7/12 anonim válasza:
Én is autofill main (csak topot ne blah...)
Szívesen játszanék :)
18/f
8/12 anonim válasza:
Sziasztok. Én is LoLozgatok olykor. Supp main. De adc és mid is :D 26F Írjatok ha gondoljátok
9/12 anonim válasza:
Én is lolozok, support main vagyok és meleg.
16/f
10/12 Axinoss válasza:
Sziasztok. Jelöljetek be engem is :D garantált a móka :) IGN: Axinoss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!