Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van a szüleimnek abban, hogy utálnak a
kapcsolatom miatt?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, a barátom 34. A kapcsolatunk nem átlagosan kezdődött. A szüleim nála dolgoztak, és hitelt vettek fel a lakásunkra, meg a kocsira. Eleinte csak barátkozott velem, később meg azt mondta, hogyha nem leszek kedves vele akkor a szüleimet kiteszi a cégtől.Féltem, hogy hajléktalanok leszünk meg ilyenek, utáltam is érte eleinte. Tudom, hogy rosszul kezdődött ő is bánja már, de élveztem amit csináltunk, meg bele is szerettem és ő is szeret engem. Nem használt ki, meg úgy gondolom a mi kapcsolatunk szeretetre épül. Csak kiderült otthon és a szüleim utálnak érte, azt mondják nem vagyok normális, meg hogy kihasznál, meg új munkát keresnek.Meg azt gondolják, hogy heteró vagyok, nem vagyok teljesen meleg biszex vagyok. Szerintetek a kezdet miatt nem lenne szabad bíznom benne?
2019. febr. 6. 19:40
1/9 anonim válasza:
Először megzsarolt, aztán szeretetre épült a kapcsolat? :D
Mondjuk azért kíváncsi lennék, a barátod mit tenne meg érted.
2019. febr. 6. 19:44
2/9 anonim válasza:
Előző vagyok.
Ha a barátod is komolyan gondolja, hívd meg hozzátok vacsira. Beszélgessen el a szüleiddel, mondja el mi a terve stb.
Végülis jogos a szüleid kételkedése, főleg hogy indult a dolog. De ha valóban szeret bizonyít neked és a családodnak is.
2019. febr. 6. 19:46
3/9 A kérdező kommentje:
Azért valamennyire bántott, hogy így kezdődött a kapcsolatunk. Mindig keres, meg amikor kórházba kerültem is látogatott, aggódott értem, ha valami bajom van segít.
2019. febr. 6. 20:00
4/9 anonim válasza:
Ebből a szarból meg lehetne írni a következő tinirománcos bestsellert. Szülők megélhetését fenyegető, hatalmával visszaélő szexuális zaklató romantizálása még amúgy sem volt.
2019. febr. 6. 20:11
5/9 anonim válasza:
És ez mióta tart?
2019. febr. 6. 22:18
6/9 anonim válasza:
Akármi is lett a nóta vége, ezt úgy hívják, hogy szexuális zaklatás, továbbá hatalommal való visszaélés.
2019. febr. 6. 22:31
7/9 anonim válasza:
Te nagyon huye vagy
Es ha kiteszi a szuleidet a cegtol akkor mi van?
Majd talanak masik munkat
Erre inkabb megdugattad magad vele
Gratulalok szep kis riba6nc lettél
Es meg csodalkozol hogy a szuleid nem fogadnak el
En fiam lennel ugy kivagnalak a hazbol mint a szart
Nem azert mert meleg vagy
Hanem mert egy fos riba7nc vagy
2019. febr. 7. 12:56
8/9 A kérdező kommentje:
7 hónapja tart a kapcsolatunk. Azért a szexuális zaklatás kissé erős kifejezés, és nem úgy volt hogy nekem esett, és csak magával foglalkozott. Az orális szexet is ő csinálta először nem én neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!